LET SCOOTERS KOMUNITAS JAMINAN BISA

Priksa jam kerja

Pasang roda kanggo pekerja lan luwih gampang jam kerja.

Apa karyawan sampeyan duwe pedometer ing kanthonge?

Sanajan pejabat cilik, akeh karyawan sing nyopir mil saben dinane.

Kita arep udakara udakara limang kilomèter saben jam. Yen karyawan njupuk 8-10,000 langkah ing sawijining kerjo kerja, iku padha karo 6 kilometer lan mbutuhake 1 jam lan 10 menit. Dadi 6 jam ing minggu kerja - utawa 276 jam ing taun!

Sampeyan bisa uga ngerti apa sing kedadeyan nalika nambah gaji saben jam karyawan! Yen sampeyan duwe karyawan sing akeh wektu nggunakake transportasi internal, sampeyan bisa uga pengin nganggep pilihan anyar.

Skuter listrik LENDA lelungan 20 kilometer saben jam. Yen karyawan mbusak skuter saka conto ing ndhuwur tinimbang mlaku, wektu transportasi dikurangi 70% kanthi prinsip.

Dheweke bisa ngusir dheweke ing 20 menit tinimbang mlaku 6 kilometer ing 1 jam lan 10 menit. Mangkono, konsumsi wektu mingguan dikurangi dadi 1 jam lan 40 menit. Kanthi setaun, ora kurang saka 200 jam bisa diowahi saka wektu transportasi menyang wektu kerja sing berkualitas.

Ora ana undang-undang alam sing ujar para karyawan seneng olahraga ing papan kerja, nanging amarga sawetara karyawan seneng mindhah lan mlumpat skuter ora mesthi cocog, mula kita sebutno setengah wektu transit internal yaiku saka siji rodha menyang sisih liyane. Isih 100 jam .

Saliyane nggeser wektu saka transportasi internal nganti jam kerja sing mumpuni, sampeyan uga bisa njaluk karyawan sing luwih bahagia. Iki sebagian amarga dheweke kudu ngethok maneh lan duwe wektu luwih lengkap kanggo ngrampungake pakaryan sajrone jam kerja normal.Partly amarga umume wong nganggep murni pamper, lan pancen nyenengake kanggo muter ing skuter.


Wektu kirim: Apr-23-2020