BISIKAL RINGKASKU LAMPIRAN Durung. Bisa NAMBAH ING BATIS?

Bubar, pangguna kendharaan listrik nggo takon pitakon: Bedah listrik sing dak tuku mung alon banget. Bisa nambah baterei supaya luwih cepet? Kanggo pitakon iki, wangsulan klompok layanan teknis sawise perusahaan sales motorow yaiku ora bisa nambah baterei amarga papat sebab utama.

Kaping pisanan, watesan ukuran baterei, ora bisa nambah baterei anyar

Kabeh wong ngerti yen baterei dirancang kanthi teliti sadurunge ninggalake pabrik, kalebu ukuran kothak baterei. Mung nalika batere digawe ora bakal ana bocor amarga guncang. Njupuk sepeda listrik 48V minangka conto, kasusun saka papat bathi cilik 12V, lan kothak baterei duwe lan mung bisa nginstal 4 baterei cilik. Sampeyan ora bisa nambah batre anyar.

Kapindho, standar nasional kanggo kendharaan listrik diwatesi, lan sepeda listrik kanthi batre anyar ditambahake dhewe ora bakal ana ing dalan.

Ing standar nasional anyar, baterei sepeda listrik ora bisa diluwihi 48V. Yen pangguna pengin nambah batre anyar, temenan ora cocog karo standar nasional anyar, lan kendharaan listrik kasebut bakal diklasifikasikake minangka kendaraan sing ora standar. Sanajan pangguna entuk lisensi, kendharaan listrik kasebut isih ora bisa nguasaan hak, yaiku modifikasi sing ilegal. Mungkin akeh wong sing pengin ujar, sampeyan bisa mengkelasake jinis mobil iki minangka motor listrik? Wangsulane ora. Mula saka iku, sepeda listrik ora bisa diisi baterei.

Kaping tiga, tingkat kegagalan sepeda listrik tanpa baterei luwih dhuwur

Ing teori, sepeda listrik alon-alon nitih, lan nambah baterei bisa luwih cepet. Nanging, saka sudut pandang praktis, nambah baterei bisa uga ngobong motor utawa pengontrol, supaya tingkat kegagalan sepeda listrik luwih dhuwur. Iki tegese yen baterei bakal ditambah, motor lan kendharaan kudu ditrapake lan dicocogake. Saka sudut pandang kasebut, kerugian nambah baterei luwih akeh tinimbang bathi, lan biaya kasebut akeh banget, saengga sampeyan ora bisa nambah baterei.

Papat, sepeda listrik nambah batre tanpa ijin duwe risiko safety luwih gedhe

Utamane dibayangke utamane ing rong aspek. Sepisanan, sepeda listrik kanthi baterei kanthi pribadi nambah stabilitas lan risiko luwih gedhe. Kapindho, sepeda listrik kanthi baterei ditambah, ora ana ing njero telung garansi pabrikan. Yen ana masalah kendharaan listrik, bisa dirampungake kanthi biaya dhewe. Mula, sepeda listrik nuli alon-alon, lan nambah baterei ora bakal bisa mlaku.

Pungkasane, Ngembangake produk teknologi tinggi lingkungan mesthi dadi fokus utama perusahaan Motorow-Tech. Spesialisasi ngrancang, manufaktur lan pemasaran kanggo skuter listrik, e-bikes, hoverboards lan skateboards. Saka papat poin kasebut, sepeda listrik sanajan kacepetan Luwih cepet, ora bisa nambah baterei. Nyatane, pangguna ora perlu nambah kacepetan kanthi nambah batre. Adhedhasar kahanan pasar saiki, sepeda motor lan motor listrik bisa digunakake ing dalan kasebut.


Wektu kirim: Apr-23-2020