Babagan Kita

Ngembangake produk berteknologi tinggi lingkungan mesthi dadi wilayah fokus utama perusahaan LENDA. Khusus ing ngrancang, manufaktur lan pemasaran skuter listrik, e-bikes, hoverboards lan skateboards.

Kanthi pangembangan pasar cerdas kanthi cepet, persaingan pasar saya tambah akeh; LENDA ngerti pentinge inovasi, manajemen kualitas lan layanan pelanggan.

Ing taun 2017, Perusahaan LENDA wis nyewa bakat industri berteknologi tinggi ing omah lan ing luar negeri, nambah investasi ing riset lan pangembangan teknologi, dadi tim dhukungan teknis sing terlatih lan berpengalaman, lan nggawe merek dhewe nganggo teknologi minangka pandhuane.

office
"Serius lan tanggung jawab, mung supaya pelanggan mesem kanthi kepuasan" yaiku layanan LENDA kanthi tenanan lan salah sawijining alesan kenapa perusahaan luwih populer karo pelanggan tinimbang perusahaan liyane ing industri kasebut. LENDA fokus ing pangembangan lan pangopènan pasar luar negeri. Saiki, pasar luar negeri LENDA wis nyebar ing saindenging Eropa, Amerika, Asia lan negara liya, nyedhiyakake produk lokal kanthi kualitas tinggi. Perusahaan kita netepi konsep bisnis "Urip kanthi berkualitas, Pembangunan kanthi Kredit, Efisiensi dening Manajemen". Kita nggawe upaya kanggo nambah kepuasan produk, teknologi lan layanan, nggawe nilai kanggo pelanggan. Ing wektu sing padha, produk perusahaan kita modular, standar lan cerdas kanggo nggawe daya saing inti sing beda, sing ora mung menehi ide pangembangan praktis, nanging uga nggambarake arah pangembangan masa depan lan tren industri integrasi sistem otomatis kabeh.