36V 250W REAR MOTOR 29INCH HIGH QUALITY MTB E BIKE

Keterangan Singkat:

Bingkai: 29 "Alloy MTB E-BIKE
Garpu: SR SUNTOUR SUSPENSION FORK
Brakes: CHINESE MEKANIKAL DISC BRAKE
Gear: SHIMANO 8SPEED
Motor: BAFANG HUB MOTOR DC36V250W
Baterei: SAMSUNG LI-ION DC36V28AH
Tampilan: KEY-DISP
Kacepetan Max: 25KM / H
Maxi Nunggang Jarak: ≥160KM


Detail Produk

FAQ

Tag Product


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita