36V 250W 27.5INCH ALUMINUM ELECTRIC MOUNTAIN BICYCLE

Keterangan Singkat:

Bingkai: 27,5 ”ALLOY MTB
Garpu: SR SUNTOUR SUSPENSION FORK
Brakes: SHIMANO HYDRAULIC -D BRAKE
Gear: SHIMANO 9SPEED
Motor: BAFANG MAX DIRVE MOTOR DC36V250W
Baterei: SAMSUNG LI-ION DC36V11.6AH
Tampilan: BAFANG
Kacepetan Max: 25KM / H
Maxi Nunggang Jarak: ≥80KM


Detail Produk

FAQ

Tag Product


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita