27.5INCH MOUNTAIN E BIKE ELECTRIK BIKE CHINA

Keterangan Singkat:

Bingkai: 27,5 ”ALLOY MTB
Garpu: SR SUNTOUR SUSPENSION FORK
Brakes: TEKTRO HYDRAULIC -D BRAKE
Gear: SHIMANO 8SPEED
Motor: BAFANG HUB MOTOR DC36V250W
Baterei: SAMSUNG LI-ION DC36V14AH
Tampilan: LCD
Kacepetan Max: 25KM / H
Maxi Nunggang Jarak: ≥80KM


Detail Produk

FAQ

Tag Product


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita