27.5INCH LITHIUM BATTERY MOIKTAIN ELEKTRIK

Keterangan Singkat:

Bingkai: 27,5 ”ALLOY E-BIKE
Garpu: SR SUNTOUR SUSPENSION FORK
Rem: SHIMANO HYDRAULIC DISC BRAKE
Gear: SHIMANO CS-HG200-9 11-36T
Motor: SHIMANO DU-E6100 MOTOR DC36V250W
Baterei: SAMSUNG LI-ION DC36V14AH
Tampilan: SHIMANO
Kacepetan Max: 25KM / H
Maxi Nunggang Jarak: ≥80KM


Detail Produk

FAQ

Tag Product


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita