• Specialize in designing, manufacturing and marketing for electric scooters, e-bikes,hoverboards and skateboards. Specialize in designing, manufacturing and marketing for electric scooters, e-bikes,hoverboards and skateboards.

    Produk

    Spesialisasi ngrancang, manufaktur lan pemasaran kanggo skuter listrik, e-bikes, hoverboards lan skateboards.
  • Serious and responsible, just to make customers smile with satisfaction. Serious and responsible, just to make customers smile with satisfaction.

    Dhaptar layanan

    Serius lan tanggung jawab, mung supaya pelanggan mesem kanthi marem.
  • Survive by Quality, Development by Credit, Efficiency by Management. Survive by Quality, Development by Credit, Efficiency by Management.

    Filsafat bisnis

    Urip kanthi Kualitas, Pangembangan kanthi Kredit, Efisiensi dening Manajemen.

Klik alon-alon nalika sampeyan butuh

Ing taun 2017, Perusahaan LENDA wis nyewa bakat industri berteknologi tinggi ing omah lan ing luar negeri, nambah investasi ing riset lan pangembangan teknologi, dadi tim dhukungan teknis sing terlatih lan berpengalaman, lan nggawe merek dhewe nganggo teknologi minangka pandhuane.

Babagan LENDA

Serius lan tanggung jawab, mung supaya pelanggan mesem kanthi marem

Para kanca lan pengikut ingkang minulya

Ngembangake produk teknologi tinggi lingkungan mesthi dadi fokus utama perusahaan LENDA. Spesialisasi ngrancang, manufaktur lan pemasaran kanggo skuter listrik, e-bikes, hoverboards lan skateboards.
Kanthi pangembangan pasar cerdas kanthi cepet, persaingan pasar saya tambah akeh; LENDA ngerti pentinge inovasi, manajemen kualitas lan layanan pelanggan.

Aja mandheg